GDPR-jatkumo – hidaste vai kiihdytyskaista?

Tule sanan kuuloon TIFO-jäsenaamuun 6.6. ASML:n toimistolle. Tilaisuus alkaa aamupalalla klo 8.40, sessio 9-11.Tietosuoja-asetusta katsotaan usein osoitusvelvollisuuden kautta ja tämä on osin johtanut siihen, että organisaatiot ovat keskittyneet dokumenttien kuntoon laittamiseen ja ihminen ja liiketoiminta ovat jääneet liiaksi sivuun. Miten asetus otetaan jatkumossa käytännönläheisesti haltuun niin, ettei se haittaa liiketoimintaa vaan edistää kilpailukykyä?

Tietosuoja-asetus ilman turhia kiekuroita – totta vai tarua? Matti Vepsäläinen, Facilor Oy

  • Ihminen asetuksen keskiössä
  • Paperinmakuinen tietosuojahanke
  • Miten asetus otetaan haltuun ilman turhia kiekuroita?
  • Käytäntöä ja tositarina: Kuinka pienyrittäjä musertui elefantin alle

Facilor Oy on erikoistunut auttamaan asiakkaitaan erilaisissa järjestelmähankkeissa sekä tietosuoja-asetuksen haltuunotossa. Matti Vepsäläisellä on 15 vuoden kokemus HR-järjestelmätoimittajana. Hän on toiminut niin myynnin, tuotekehityksen kuin järjestelmäkäyttöönottojen parissa vastaten yli 100 HR-järjestelmäprojektin vetämisestä ja tuhansien järjestelmäkäyttäjien kouluttamisesta. Tietosuoja-asiat ovat luonnollisesti olleet tärkeässä roolissa HR-järjestelmähankkeissa ja Matti onkin perehtynyt tietosuojalainsäädäntöön ja sen kehitykseen jo vuodesta 2001 lähtien.

Miten hyödynnät tietosuojaa kilpailukyvyn kehittämisessä? Petri Tolonen, XCure Solutions Oy

  • Tietosuoja kilpailukykyä kehittävänä tekijänä
  • Viestintä ja toimintamallit omassa organisaatiossa
  • Toimialakohtaiset viitekehykset ja haasteet
  • Esimerkkinä terveydenhuolto

XCure Solutions Oy on tietoturvaan ja tietosuojaan erikoistunut asiantuntijayritys, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitaan saamaan liiketoimintahyötyä tietoturva- ja tietosuojapalveluidensa avulla. Petri Tolonen on toiminut informaatioteknologian ja tietoturvan parissa noin 25 vuoden ajan. Petri tekee XCuren toimitusjohtajatyön ohella liikkeenjohdon konsultoinnin tehtäviä ja projektien johtamista. Meneillään on kyberturvallisuusprojekti valtionhallinnon organisaatiolle.