Tietosuojavastaavien Foorumi

ASML:N TIETOSUOJAFOORUMI

Tietosuojafoorumi TIFO on Asiakkuusmarkkinointiliiton (ASML) sisäinen tietosuojafoorumi tietosuojan parissa toimiville asiantuntijoille ja päättäjille. TIFO:ssa on jäsenenä yli 200 ammattilaista. Foorumi toimii operatiivisesti  osana ASML:n jäsentoimintaa ja jäsenpalveluita. ASML:n jäsenyritys voi ilmoittaa TIFO:n jakeluihin niin monta henkilöä kuin haluaa. Jäseneksi? ASML:n jäsenjakelussa olevat jäsenyritysten henkilöt voivat liittyä TIFO:oon olemassa yhteydessä Päivi Indolaan, paivi@asml.fi.

Foorumin toiminta kytkeytyy luonnollisesti  GDPR:n  ja kansallisten tietosuojasäännösten täytäntöönpanoon ja tulkintaan, erityisesti erilaisiin käytänteisiin, toiminta- ja ratkaisumalleihin – unohtamatta raikkaita mielipiteitä ja keskustelua. Toiminta ei toki rajoitu vain tietosuoja-asetukseen tai muuhun sääntelyyn, keskiössä on myös hyvien käytäntöjen ja asiakaskeskeisen mutta samalla liiketoimintalähtöisen tietosuojakulttuurin edistäminen eri tavoin. Twitterissä viestimme nimellä @tifo_fi. TIFO:n jäsenille on oma erillinen Facebook-ryhmä tiedonvaihtoon ja keskusteluun.

VERKOSTO

TIFO kokoaa yhteen osaamisverkoston ASML:n jäsenyritysten tietosuojan asiantuntijoita ja tekijöitä. Mukana on luonnollisesti tietosuojavastaavien toimessa olevia henkilöitä ja myös tietosuojatiimeissä ja muissa tietosuojatehtävissä toimivia ammattilaisia niin rekisterinpitäjistä kuin palveluntarjoajista.  Yhteisössä on IT-osaajia, analyytikkoja, lakimiehiä, tietoturva-ammattilaisia – osaajia kaikenlaisilla nimikkeillä. Yhteistä on vahva kiinnostus, operatiivinen vastuu, kehittäminen ja tekeminen tietosuojan äärellä.

SISÄLTÖÄ 

TIFO koostaa jäsenilleen pitkin vuotta sähköisiä jäsenkirjeitä , joihin tuotetaan ja koostetaan Suomesta, EU:sta ja muualta maailmalta ajankohtaista tietoa ja sisältöä tietosuoja-asioihin liittyen. TIFO/ASML julkaisee ja teettää tarvittaessa myös selvityksiä tai tekee tutkimuksia. Sivustolla julkaistaan blogiartikkeleita ja muita kirjoituksia, joissa kirjoittajina lähtökohtaisesti ovat TIFO:n jäsenet. TIFO järjestää vuosittain jäsenilleen useita maksuttomia jäsentapahtumia, keskustelevia piensessioita ja webinaareja. TIFO/ASML voi järjestää myös tapahtumia muille kuin jäsenilleen.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save